Bergdalens IK

Referat: Toarpsalliansen - Bergdalens IK

Toarpsalliansen U - Bergdalens IK 1-5 (0-3)
I tisdags var det dags för både hemma- och gräspremiär för U-laget. Varmt och skönt samt ett kortklippt Målevi gjorde att förutsättningarna var dom bästa.
Tyvärr är vi inte med alls i början på matchen. Bergdalen är bättre i allt och leder efter 20 minuter med 3-0. En ledning som hade kunnat vara större. Vi avslutar dock halvleken något bättre och släpper inte in något mer. Framåt lyckas vi dock inget vidare.
I andra halvlek kommer vi ut med betydligt mer energi. Vi lyckas också nästan direkt att reducera till 1-3, då Tilda B forcerar in bollen i kamp med en back och målvakt. Tyvärr skadar sig målvakten i situationen och tvingas utgå (Hoppas att det inte var något allvarligt). Nu spelar vi med betydligt mer energi och vi skapar också fler lägen för reducering. Tyvärr lyckas vi inte få in någon mer boll och allt eftersom sjunker intensiteten. När sen Bergdalen spelar sig fram till 1-4 tappar vi orken. Bergdalen gör ytterligare ett mål och fastställer resultatet till 1-5.
Förutom några minuter i slutet på första och inledningen på andra halvlek, gör vi en dålig match. När varken teknik, taktik eller inställning finns på plats, är det svårt att prestera. Bara att träna mer och komma mer laddade till nästa match. Vi kan bättre!
Plus till domare Andreas som gjorde en stabil insats.